Om ListenToBirds.no

ListenToBirds.no er et nettsted for deg som er interessert i fuglesang og fuglelyder. Nettsiden omhandler først og fremst lydene til norske og skandinaviske fugler.

Fuglenes lydytringer er et område inne ornitologien som har vært viet liten oppmerksomhet før de siste ti-femten år. Men nå er fuglelyder blitt gjenstand for en enorm interesse og kartlegging – kanskje primært fordi forskerne har sett at lyd er sentralt i det taksonomiske arbeidet, dvs. sangen og lydene er viktige i arbeidet med å finne slektskapsforholdet mellom de forskjellige artene.

Lær deg fuglelyder

ListenToBirds har gitt ut tre produkter. Først kom lydboken Sangfugler, som fort ble en stor suksess. Etterfulgt av Fjellets sangfugler. Lydbøkene er ment å bistå deg som ønsker å ha glede av sangfuglene, og gjenkjenne artene på lyd. Det trengs ingen forkunnskaper – bare interesse for emnet.

I tillegg til CDene, har ListenToBirds også gitt ut Eventyrboka «Det var en sang…». Her får du 18 eventyr om fuglesang, og det følger med en CD som har opptak av artene i boka.

No comments yet.

Legg igjen en kommentar